روش هاي تهيه سيم كارت در خارج از ايران
زماني كه قصد سر به يك كشور خارجي را مي كنيد كار عاقلانه اين است كه هزينه هاي احتمالي را يادداشت كرده و با يك چشم انداز درست مالي پا به يك كشور ديگر بگذاريد كه البته هيچگاه هزينه ي برآورد شده با هزينه ي صرف شده مطابقت كامل را ندارد اما اختلافشان نيز زياد نميباشد شما در اين ليستي كه تهيه مي كنيد بايد علاوه بر هزينه ي هتل و بليط هواپيما و خريد هزينه ي ارتباطتان را هم در نظر بگيريد و اين ارتباط به معني خريد يك سيم كارت است و سوال پيش ميايد كه اول روش هاي خريد سيم كارت براي تلفن همراه در كشورهاي خارجي چيست و كدام كم هزينه تر است با ما تا انتهاي اين خبر همراه باشيد تا شما را با اين موارد آشنا كنيم
ابتدايي ترين روش كه هزينه بالايي را به مسافر تحميل مي كند، رومينگ بين الملل است كه كاربر مي تواند بدون تغيير سيم كارت در كشورهاي مختلف از مكالمه استفاده كند. هزينه بالاي غير ضروري اين روش، جذابيت استفاده از اين روش را بين كاربران كاهش ميدهد و آنها ترجيح مي دهند از راه حل هاي ديگري استفاده كنند.
روش اول سيم كارت محلي
بهترين گزينه براي مسافران، خريد يك سيم كارت محلي از كشور مقصد است. با خريد يك سيم كارت محلي، نرخ مكالمه، پيامك ها و بسته هاي اينترنت تلفن همراهتان مانند افراد بومي آن كشور محاسبه مي شود. البته اين امر در همه كشورها امكان پذير نيست و در بسياري از كشورها براي خريد سيم كارت، ارائه پاسپورت الزامي است.
سيم كارت در چين
براي خريد سيم كارت در چين فروشگاههاي نمايندگان رسمي اپراتورهاي چيني كه در فرودگاهها يا مراكز خريد شهرها فعال هستند، بهترين گزينه مي باشند؛ ولي اگر شما قصد ارائه مدارك شناسايي و ثبت نام را نداريد، دست فروشاني كه كه در مراكز خريد، سيم كارت چيني مي فروشند، بهترين گزينه هستند و فقط لازم است بعد از خريد از سالم بودن سيم كارت مطمئن شويد.
كشور چين داراي سه اپراتور قدرتمند مي باشد كه با توجه به مزيتهاي خاص خود، مشتركين مخصوص به خود را دارند:
· China mobile : قديمي ترين سيستم اپراتور تلفن همراه در اين كشور است كه دولتي مي باشد.
· China Unicom :دومين اپراتور اين كشور است كه با وجود تعرفه هاي مناسبتر و خدمات وسيعتر، از نظر آنتن دهي و كيفيت خدمات نتوانسته رضايت مشتريان را به طور كامل جلب كند.
· China telecom : سومين اپراتور كه مناسبترين و بهترين گزينه براي مسافران مي باشد.
با توجه به اين كه سيم كارت هاي چيني از نسل g3و g4 هستند، از سرعت اينترنت خوبي برخوردار بوده و شما مي توانيد با خريد بسته هاي اينترنتي مقرون به صرفه با عزيزانتان در ايران در ارتباط باشيد. شارژ اوليه اين سيم كارت ها براي يك سفر هفت تا ده روزه كافيست، اما اگر شارژتان تمام شد، مي توانيد از سوپر ماركتها شارژ بخريد. اگر فقط اينترنت مصرف مي كنيد، بهتر است شارژ ديتا تهيه كنيد.
سيم كارت محلي در تركيه
در تركيه دو نوع سيم كارت دائمي و اعتباري وجود دارد كه مسافران به راحتي مي توانند با ارائه پاسپورت، سيم كارت اعتباري يا گردشگري تهيه كنند كه به مدت سه ماه اعتبار دارد و بعد از سه ماه يك طرفه و بعد از 6 ماه مسدود مي شود. با توجه به فعاليت چند اپراتور در اين كشور و شكل گرفتن بازار رقابتي، معمولا تعرفه ها نزديك به هم مي باشند. ولي اگر فقط از اينترنت استفاده مي كنيد؛ مودم يا اينترنت هتل ها راهكار بهتري مي باشد. اين سيم كارت ها با فعال كردن رومينگ در ايران نيز فعال مي باشند.
براي تهيه سيم كارت هاي ترك راه حل هاي مختلفي وجود دارد:
· خريد آنلاين: شما مي توانيد در ايران و به صورت آنلاين سيم كارت تركيه بخريد و و به راحتي توسط واسطه هايي كه در ايران وجود دارد، سيم كارت را تحويل بگيريد.
· آژانس هاي مسافرتي: يكي از خريدهاي بي دغدغه سيم كارت هاي ترك؛ خريد از آژانس هاي مسافرتي مي باشد. شما مي توانيد با اعلام به آژانسي كه از آنها بليت خود را رزرو كرده ايد با پرداخت هزينه بيشتر، سيم كارت تهيه كنيد.
· فرودگاه: به محض پياده شدن از هواپيما مي توانيد به نمايندگان فروش سيم كارت ها كه در فرودگاه حضور دارند مراجعه كرده و نسبت به خريد سيم كارت اقدام نماييد. ولي به خاطر بسپاريد كه قيمت اين سيم كارت ها در فرودگاهها بسيار گران بوده و مقرون به صرفه نمي باشد.
· نمايندگي تركيه: اگر به هر دليلي تا حضور در هتل نتوانستيد سيم كارت تهيه كنيد، مي توانيد با حضور در نمايندگيهاي فروش سيم كارت ها در بيشتر نقاط شهر و مراكز خريد نسبت به آن اقدام كنيد،كه با مراجعه به اينترنت يا سوال از مسئولان مي توانيد آدرس نزديكترين نمايندگي به محل اقامتتان را پيدا كنيد.
انواع سيم كارت ترك
· تركسل: اين اپراتور به خاطر اينترنت پرسرعت و پوشش شبكه در بين ايرانيان و گردشگران بسيار محبوب مي باشد.
· ودافون: اين اپراتور كه از نظر پوشش و تعداد مشتركين رقيب تركسل محسوب مي شود ، با ارائه بسته هاي اينترنتي با حجم متنوع بهترين گزينه براي مسافراني است كه مصرف اينترنتشان زياد مي ياشد.
· ترك تلكام: كوچكترين اپراتور در تركيه كه در اطراف شهرهاي بزرگ آنتن دهي خوبي ندارد، تلكام است كه در عوض اينترنت با سرعت و قيمت مناسب در اختيار كاربران قرار مي دهد.
سيم كارت در ژاپن
اگر قصد سفر به ژاپن را داريد، چه به عنوان سفر كاري و چه به عنوان توريست، مي توانيد سيم كارت محلي ژاپن را خريداري كرده و از تماس و پيامك آن استفاده كنيد. ولي از سال 2006 كه فروش سيم كارت هايي صداي متن به گردشگران و كساني كه مقيم و ساكن ژاپن نيستند؛ ممنوع شد، امكان تماسهاي صوتي و تصويري براي شما فراهم نيست. ضمن اين كه سيم كارت ها در ژاپن تاريخ انقضا دارند و بعد از تاريخ تعيين شده غير فعال مي گردند.
روش هاي خريد سيم كارت در ژاپن
· خريد آنلاين: اين نوع خريد هم هزينه كمتري براي مسافر داشته و هم به راحتي امكان پذير مي باشد؛ و فقط كافيست سيم كارت خود را قبل از سفر با تور رزرو كنيد.
· فرودگاه: در اين كشور نيز نمايندگان اپراتورها در فرودگاهها مي توانند يكي از در دسترس ترين راهها براي خريد سيم كارت محلي باشند.در ضمن كيوسكها و ماشين هاي متعددي نيز در فرودگاهها اين خدمات را ارائه مي دهند.
· اجاره كردن سيم كارت: ، در ژاپن مكان هايي وجود دارد كه اگر حوصله خريد و ثبت نام كردن براي تهيه سيم كارت را نداريد، مي توانيد با پرداخت هزينه كمتر، سيم كارت اجاره كنيد.
اپراتورهاي ژاپن
· b – mobile: اين اپراتور ديتاي بيشتر با قيمت مناسب در اختيار مسافران قرار مي دهد، مثلا بسته اينترنتي 21 روزه با حجم 5 گيگابايتي.
· U>mobile: با استفاده از اين اپراتور دانلودهاي سريعتري خواهيد داشت، البته با هزينه بيشتر. مثلا بسته اينترنت 15 روزه با حجم 200 مگابايتي.
روش آخر سيم كارت بين المللي
گزينه آخر براي كساني كه قصد سفر به خارج از كشور را داشته، خريد سيم كارت بين المللي است. استفاده از اين سيم كارت براي مسافران شاغلي كه قصد سرمايه يا ثبت نام در صرافي هاي جهاني يا حضور در شبكه هاي اجتماعي را دارند، بهترين گزينه مي باشد. چرا كه ضمن برقراري ارتباطي امن و صرفه جويي در هزينه؛ اين سيم كارت به راحتي در ايران قابل خريداري مي باشد.
منبع : سايت خريد و فروش سيم كارت رندباز